På grund av det rådande Corona-läget så har vi ändrat i turneplanen. Klicka här för att se aktuell turneplan.

Utställare:Hur kan din verksamhet bidra till ökad arbetsglädje och minskad stress?

HR i fokus ger dig som utställare en unik möjlighet att bidra med kompetens och idéer kring hur kommuner, företag och organisationer kan utveckla personalen och anpassa arbetsplatsen för att erhålla såväl större välmående och arbetsglädje som bättre effektivitet och produktivitet.

Välkommen till en mässa som sätter HR i fokus.

Som utställare är du varmt välkommen till en heldag som sätter HR i fokus. Mässans syfte är att skapa ett mötesrum där olika lösningar för hur företag, kommuner och organisationer kan minska stress och öka arbetsglädjen presenteras. Vi som arrangörer erbjuder en länk mellan verksamma inom HR-branschen och dig som innovativ problemlösare.

På mässan får du träffa 100-150 personer som arbetar som VD:ar, personalchefer eller HR-chefer. De representerar organisationer som är öppna för att höra vad just du har att erbjuda. Det är en fantastisk chans att marknadsföra och sälja din produkt eller idé för en relevant målgrupp.

Varför ska du vara med?

01. Dialoger och långvariga relationer.

HR i fokus öppnar för spännande samtal som kan leda till ett större nätverk, och potentiellt framtida kunder. Det första mötet på mässan kan vara en språngbräda till långvariga, betydelsefulla relationer.

02. Representanter från större organisationer.

På mässan får du träffa 100-150 människor som är verksamma inom HR-området. De representerar i sin tur företag, kommuner och organisationer, vilket innebär att du i en förlängning kan bli synlig för tusentals medarbetare.

03. Revolutionera HR-branschen.

Genom att synliggöra dig själv för branschfolk ges du en unik chans att vara med och förbättra och revolutionera HR-branschen. Kanske är det just din produkt eller tjänst som blir den nya snackisen framöver.

04. Kostnadseffektiv marknadsföring.

Priset för utställningsplatsen dividerat med antalet besökare är väldigt lågt. Det innebär att du investerar väldigt lite per kontakt.

05. Effektiv mötesplats.

Genom att ställa ut på mässan får du chansen att träffa flera potentiella kunder, utan att behöva åka runt på flertalet möten. Kunderna kommer till dig, och är intresserade av det du har att erbjuda från början.

06. Högkvalitativa kontakter.

Vi har varit noggranna då vi bjudit in besökare till mässan. Det innebär att de som kommer för att höra vad du har att säga är högkvalitativa kontakter. De arbetar för större företag, och ser alla ett behov av att utveckla arbetsmiljön på sin arbetsplats.

07. Varumärkesbyggande.

När du ställer ut på mässan positionerar du din produkt eller idé på ett fördelaktigt sätt. Det är positivt att förknippas med HR-branschen, eftersom fokus ligger på att skapa bättre arbetsmiljöer för olika kommuner och organisationer.

Hur ser en dag på HR i fokus ut?

Utställare och besökare möts i en trevlig atmosfär som främjar öppenhet och dialog. Under en heldag får besökarna gå runt till de olika montrarna och titta och lyssna på vad du som utställare har att erbjuda. Det finns även möjlighet för besökarna att boka speed dating-möten med företag som de är extra intresserade av. När någon bokar speed dating med dig får du exklusiv egentid med besökaren i 10 minuter. Det är en fantastisk chans att knyta an till kunden på ett mer personligt plan.

Du får dessutom möjlighet att hålla i en 20 minuter lång föreläsning som handlar om hur din produkt eller tjänst kan leda till ökad arbetsglädje och minskad stress. Genom att föreläsa kan du skapa en djupare förståelse och ett starkare förtroende för din produkt eller tjänst. Som avslutning på dagen bjuds besökarna på en goodiebag och föreläsning med Dennis Westerberg, tidigare utnämd till "Årets föreläsare".

Frukosten, lunchen och eftermiddagskaffet blir tre trevliga stunder med god mat som öppnar för ytterligare möjligheter för nätverkande.

Besökarna får varsin goodiebag när de lämnar mässan. Här finns kontaktuppgifter till alla utställare. Det gör att besökarna går hem med dina uppgifter i famnen oavsett om du lämnat ett visitkort eller annat material till dem.