På grund av det rådande Corona-läget så har vi ändrat i turneplanen. Klicka här för att se aktuell turneplan.

Besökare:Hur skapar vi en arbetsplats som främjar arbetsglädje?

HR i fokus ger dig som besökare en unik möjlighet att inhämta kompetens och idéer kring hur arbetsplatsen kan erhålla såväl större välmående och arbetsglädje som bättre effektivitet och produktivitet framöver.

Välkommen till en mässa som erbjuder kreativa lösningar på komplexa problem.

Under en heldag får du som besökare lyssna på vad de innovativa utställarna har att erbjuda. Vi har skapat ett mötesrum där olika lösningar för hur vi kan minska stress och öka arbetsglädjen presenteras och diskuteras.

Vi är måna om att boka kvalitativa utställare, för att du som yrkesverksam ska få ut så mycket som möjligt av mässan. Du möter alltså kreativa leverantörer av tjänster och produkter, som syftar till att göra ditt jobb enklare.

Det finns även möjlighet för dig att boka speed dating-möten med utställare som du är extra intresserade av. Det är en fantastisk möjlighet att knyta an på ett mer personligt plan. Möten bokas i förväg på vår hemsida www.hrifokus.com.

Under dagen håller de olika utställarna kortare föreläsningar. De har varierande innehåll, men knyts samman av temat ökad arbetsglädje och minskad stress. Som avslutning på dagen får du en härlig goodiebag med kontaktuppgifter till alla utställare och en föreläsning med Dennis Westerberg – tidigare utnämnd till ”Årets föreläsare”.

Frukosten, lunchen och eftermiddagskaffet blir tre trevliga stunder med god mat som öppnar för ytterligare möjligheter för nätverkande.

HR i fokus-mässan ger dig således en möjlighet att lämna de vardagliga bestyren för en stund, och istället ägna en heldag åt att skaffa dig ett bredare perspektiv kring frågor med avgörande betydelse för verksamheten. Ett helikopterperspektiv inbjuder till nya insikter.”

Varför ska du besöka mässan?

01. Nya möten ger nya idéer.

HR i fokus öppnar för spännande samtal som kan leda till nya perspektiv. Kom ihåg att om alla säger samma sak, har inget viktigt blivit sagt.

02. Träffa representanter från verksamheter i närområdet.

På mässan får du träffa 100-150 människor som är verksamma inom HR-området i just din kommun. Det ger dig ett unikt tillfälle att skapa nya långvariga relationer som kan bidra till verklig förändring framöver.

03. Utveckla och reformera HR-branschen.

Genom unna dig en heldag tillsammans med andra människor som verkar inom ditt område ges du ett ypperligt tillfälle att vara med att förbättra och revolutionera HR-branschen på sikt.

04. Konkreta verktyg att ta med dig.

Under HR i fokus får du svar på hur du kan bevara arbetsglädjen trots att världen ständigt förändras. Du får konkreta verktyg som kan förbättra dina medarbetares välmående utan att tumma på produktivitet och effektivitet.

05. Motverka stress och oro.

Vår mässa har ambitionen att bidra till nya svar på hur vi kan skapa ro, bygga relationer, samt utveckla bättre affärer i en värld där vi ständigt blir störda, distraherade och avbrutna.

06. Högkvalitativa kontakter.

Vi har varit noggranna då vi bjudit in besökare till mässan. Det innebär att de som du möter ägnar sitt yrkesliv åt frågor som ligger dig nära om hjärtat.

07. Välmåendet först.

Medarbetare som inte känner sig betydelsefulla, blir sällan betydelsefulla. Därför sätter vi och våra utställare välmåendet i främsta rummet.

Hur ser en dag på HR i fokus ut?

Vi ser till att du som besökare får ta del av aktiviteter och möten som verkligen kan göra skillnad i det dagliga arbetet. I en välkomnande atmosfär som främjar öppenhet och dialog får du träffa och lyssna till vad mässans utställare har att erbjuda. Det finns dessutom möjlighet för dig att boka speed dating-möten med företag som du är extra intresserade av. När du bokar speed dating med ett företag får du exklusiv egentid med dem i 10 minuter. Det är en fantastisk chans att få en djupare inblick i hur just deras organisation kan hjälpa er.

Under dagen får du möjlighet att lyssna till flera föreläsningar med spännande rubriker.

Under dagen får du möjlighet att lyssna till flera föreläsningar med spännande rubriker. Dessa ger inspiration till hur man kan arbeta för att erhålla ökad arbetsglädje och mindre stress på arbetsplatsen. Föreläsningarna ger även en djupare förståelse kring utställarnas produkter och tjänster. Som avslutning på dagen delas goodiebags ut och vi lyssnat på en föreläsning om arbetsglädje med den prisbelönte talaren Dennis Westerberg: – Gör det du älskar och älska det du gör.

Lyssna till en föreläsning om arbetsglädje med Dennis Westerberg

Förbered dig på en föreläsning som leder till omedelbar förändring. Dennis Westerberg nöjer sig inte med att skapa en trevlig stund tillsammans. Han rör om, inspirerar, samt väcker välmåendet till liv.

Dennis utsågs till ”Årets föreläsare”, år 2015 och nyligen blev han blivit listad som en av Sveriges populäraste föreläsare av Eventeffect.

Varför tycker du att HR i fokus är ett viktigt evenemang?

– Jag har rest runt som föreläsare och businesscoach i många år nu,  och besökt mängder med företag, kommuner och organisationer runtom i landet. Den absolut viktigaste frågan man har att brottas med, är hur man ska kunna minska stressen på arbetsplatsen, utan att behöva tumma på produktivitet och utvecklingstakt. Man får helt enkelt inte ihop ekvationen att erhålla både sinnesro och driv samtidigt. "HR i fokus”-mässan erbjuder verktyg för att varje individ ska kunna vara den bästa versionen av sig själv, trots omvärldens allt tuffare krav på ständig förändring.